Meld je nu aan!

Leuk dat je ook deze pagina bekijkt. Daarmee is de kans groot dat je interesse hebt om in een koor te zingen en dat ons koor je aanspreekt. Heb je interesse om eens een keer te komen kijken of direct auditie te doen? Neem dan de eerste stap en meld je aan middels het aanmeldingsformulier. Wij zullen dan snel contact met je opnemen om een datum af te spreken en/of eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.

De auditie is een korte proeve (ca 15 minuten) van bekwaamheid. Dit doen we omdat we garant willen staan voor kwaliteit. Je doet samen met onze dirigent wat stemoefeningen en je krijgt ook de gelegenheid een nummer naar eigen keuze ten gehore te brengen. Als de auditie goed verloopt, kun je direct met de repetitie meedoen en begint je proeftijd (4 repetities). Tijdens de proeftijd kun jij, en ook wij bekijken of je binnen het koor past.

Van een Zwinginner verwachten we van je dat je alle repetities en concerten bijwoont en voorafgaand aan repetitie tijd investeert in het instuderen van het repertoire, zodat we met z'n allen snel vorderingen kunnen maken.

Wij zijn een koor van dertigers met een behoorlijk aantal twintigers en een enkele veertiger. We hanteren de grens 20-45.

Wanneer de betreffende stemgroep vol zit, dan zullen we de mogelijkheden onderzoeken bij aanpalende stemgroepen. Zijn die er niet, dan zetten we je op de wachtlijst en nemen we contact met je op zodra er een plek vrij komt.

Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet en vul het aanmeldingsformulier in en we hopen je dan snel te ontmoeten.

Repetitie: dinsdagavond 20.00 - 22.00
Plaats: Basisschool De Rietendakschool
Laan van Chartroise 160, 3552 EZ, Utrecht