Boek ons voor een swingend en stemmig kerstfeest

 

 

 

 

Zwingin Close Harmony Kerstkoor

It’s beginning to look a lot like Christmas - everywhere you go! Zwingin is op volle toeren aan de slag met het kerstrepertoir voor 2018 en al volledig in de kerststemming. Silent Night, Amazing Grace, A Child Is Born, White Christmas: herkenbare nummers die door onze dirigent en componist Martin Rudolph zijn verrijkt met een vleugje swing. Bij Zwingin is de jaarlijkse metamorfose van koor naar kerstkoor begonnen!

Bent u op zoek naar een kerstkoor voor uw kerstevenement? Dan bent u bij Zwingin aan het juiste adres! Wij zingen een meerstemmig en swingend kerstrepertoire met één doel: een goede dosis nostalgie, swing en kerst spirit overdragen aan onze luisteraars. Wegdromen en terugdenken aan vroeger? Met een glühwein in de hand mee dansen? We zorgen dat die gelegenheid er is door herkenbare kerstklassiekers te zingen, samen te swingen, ontspannen en geníeten. U kunt ons boeken voor verschillende kerstfeesten: denk bijvoorbeeld aan een kerstbedrijfsborrel, kerstmarkt of kerstfeest in het verzorgingstehuis, verpleegtehuis of woonzorgcentrum. In overeenstemming met u bepalen we op welke manier Zwingin een optimaal invulling kan geven aan het kerstfeest: subtiel op de achtergrond of juist niet? Uitgedost in themakleding? Wellicht kunnen we iemand extra verrassen die dag? Wij zorgen voor de muzikale omlijsting van uw evenement.

Wilt u meer informatie over Zwingin Close Harmony of wilt u ons met Kerst boeken voor een optreden? Vul dan het  contactformulier  in en u ontvangt zo spoedig mogelijk reactie.

Ons kerstrepertoire

A Child Is Born, Amazing Grace, Away In a Manger, Baby it's Cold Outside, Christmas Song, Deck the Halls, Hark the Herald, It’s Beginning to look a lot like Christmas, Jingle Bell Rock Medley, Little Drummer Boy, Rudolph, Santa Claus is Coming to Town, Silent Night, Sleighride, White Christmas.

Have a Holly Jolly Christmas! 

Boek ons kerstkoor

contactformulier